top of page

Afslankingsmassage
 

Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een afslankmassage geen gewicht, maar verliest zeker* de nodige centimeter in omvang. De massage is gericht op cellulite, oftewel de sinaasappelhuid. 90% van alle vrouwen heeft cellulite. Soms niet direct zichtbaar, maar het kan naast dat het wel zichtbaar ook best vervelend zijn. De afslankmassage kun je zien als een goed alternatief voor de bekende liposuctie.

Deze massage is behoorlijk pittig en kan zelfs op verschillende plekken pijnlijk zijn. De behandeling is erop gericht om de bloedcirculatie op gang te brengen. De afvalstoffen, die zich voornamelijk in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd. Het gaat bij de massage niet op gewichtsverlies maar om het strakker krijgen ven de huid waarde je beter in je vel komt te zitten. Deze massage verwijdert ook toxines (gifstoffen), waardoor je meer energie krijgt en je je beter gaat voelen. 

Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar je voelt je na een afslankmassagebehandeling verkwikt en energiek. 

 

Zones

Per traject is het belangrijk om je te richten op één zone, zodat het lichaam niet teveel wordt belast bij de afvoer van afvalstoffen.
 
Zone kan zijn: buik-rug evt billen of benen-billen of bovenarmen.


Voor resultaat is een kuur van belang
*Om de nodige centimeters te verliezen is een kuur nodig. De eerste twee weken zal dit één behandeling per week zijn om te ervaren hoe de rest van het lichaam hierop reageert. De weken erna kan dan intensiever 2x per week de behandeling worden uitgevoerd.

Voor de meeste vrouwen duurt het circa 6 behandelingen voordat de resultaten zichtbaar worden. Daarna gaat het resultaat met sprongen vooruit. 

Combinatie met een pakking en gel voor thuis
Om het effect te intensiveren zal een pakking na de massage een onderdeel zijn van de kuur. 
Ook krijg je voor thuis een afslank gel mee om de zones in te smeren. 


Nabehandeling / onderhoudsbehandeling

Onderhoud de kuur door twee keer per jaar terug te komen voor een afslankmassage. 

Kosten

Totale kuur €425, voor 10 massages met pakkingen en een fles afslank gel twv €20. 
Onderhoudsbehandeling afslankmassage met pakking €45.
Fles afslank gel €20.

bottom of page