top of page

Bruin zonder zon

Nieuw bij Beauty Studio Puur:

TAN SAFELY WITH MARC INBANE

Gebruik self-tanning ook in de zomer en creëer een mooie gebronsde tan zonder dat je in aanraking komt met schadelijke UV-straling. Zo voorkom jij vroegtijdige huidveroudering door de zon en houd jij je huid blijvend jong!

• Bruiningsresultaat binnen 1 minuut • Vegan & natuurlijke ingrediënten • Vrij van parabenen & siliconen So love & protect your skin by using tanning!







Natural Tanning Spray 175ml € 39,95 incl. btw

De Award-winning MARC INBANE


spray voor hem & haar. Deze luxe tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E. Bruin zonder zon was nog nooit zo makkelijk! De tanning spray


van MARC INBANE is eenvoudig aan te brengen met onze Glove en Brushes en zorgt voor een gezonde, natuurlijke gebruinde huid tot wel 5 dagen lang!








Hyaluronic Self-Tan Spray 100ml € 34,95 incl. btw


Deze vegan MARC INBANE spray creëert een bruiningsresultaat binnen 1 minuut en tot wel 9 dagen lang! Verrijkt met 3e generatie hyaluronzuur SLMW voor een extreem gehydrateerde en zachte huid.


Tip: gebruik onze Brushes voor het makkelijk aanbrengen of bijwerken van de Hyaluronic Tanning Spray op gelaat, handen en voeten & onze Glove voor het tannen van het lichaam.






Natural Tanning Mousse 150ml € 44,95 incl. btw


Tot 9 dagen lang een zomerse teint en energieke uitstraling met dé MARC INBANE mousse! Het unieke 3e generatie Hyaluronzuur-SLMW in onze tanning mousse, dringt als enige hyaluronzuur door tot in de diepere huidlagen; het verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen en werkt als een superieure moisturizer! ● Verzorgende & zijdezachte formule zonder alcohol ● Bevat het exclusieve ingrediënt Arlasolve™ voor een ultieme opname en verdeling van de mousse & om deze prachtig te blenden met je natuurlijke huidskleur De mousse is eenvoudig aan te brengen met de MARC INBANE gloveen/of body brush & droogt snel.




Ampoule Perle de Soleil 1ml € 5,95 incl. btw

Mini druppelapplicator van de Perle de Soleil met +/- 20 druppels waarmee je 4/5 keer het gezicht kan tannen. Ideaal om kennis te maken met onze vegan tanning drops en makkelijk voor onderweg. Voeg de Award winning bruiningsdruppels eenvoudig toe aan je favoriete dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème voor een natuurlijke egale teint op maat.


Dosering voor het tannen van het gezicht: • 2 - 3 druppels = light result • 4 - 5 druppels = medium result • 6+ druppels = dark result Good to know: de ampoule goed schudden voor gebruik tot de laatste druppel.

Geniet tot wel 4 dagen lang van een mooie, natuurlijke teint!



Ook verkrijgbaar in mooie sets:




Glove € 9,95 incl. btw

Een handige en zeer essentiële tool voor het tannen van het lichaam en het gelaat. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur zorgt de Glove ervoor dat onze tanning (tanning sprays en tanning mousse) egaal verdeeld wordt over het lichaam en voorkomt zo vlekken en strepen.

Kabuki Brush € 24,95 incl. btw

Professionele brushes voor het egaliseren van de spray! Ideaal voor het tannen van gelaat, handen en voeten. De Kabuki Brush is de kortere variant van de Powder Brush.


Powder Brush € 29,95 incl. btw

Professionele brushes voor het egaliseren van de spray! Ideaal voor het tannen van gelaat, handen en voeten. De Powder Brush is de langere variant van de Kabuki Brush.


Body Brush € 29,95 incl. btw

Tan als een pro! De Body Brush is speciaal ontworpen voor het makkelijk aanbrengen van onze spray & mousse en resulteert in een egaal resultaat, iedere keer weer! De handgemaakte Brush heeft een ergonomische vorm voor het eenvoudig tannen van alle lichaamscontouren. Tanningtip: tan enkels, handen & voeten op het einde en gebruik hiervoor het tanningrestant op de Brush voor het meest natuurlijke resultaat.


Black Exfoliator - Gezichtsscrub 75ml € 39,95 incl. btw

De bekroonde zwarte gezichtsscrub, opgebouwd uit natuurlijke koolstof, die de huid een verhelderende impuls geeft en laat stralen. Scrubben voor het tannen egaliseert de huid en zorgt voor een langer behoud van je teint!




12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page