top of page

DE KRACHT VAN COLLAGEEN #krachtvanpuur

DE KRACHT VAN COLLAGEEN

voor huid&haar&nagels gewrichten&spieren&botten&bloedvaten

Onze gewrichten, botten, spieren, haren, bindweefsel en onze huid bestaan allemaal uit collageen. Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in al onze bindweefsel. Dus ook in onze huid !

Ons lichaam maakt zelf collageen aan, maar vanaf 25 jarige leeftijd neemt de aanmaak van collageen af. En vanaf 50 jarige leeftijd wordt er bijna geen collageen meer aangemaakt. Dat ons lichaam geen collageen aanmaakt in ons lichaam zorgt voor rimpels en cellulitis. De afname van de huidelasticiteit en het slapper en dunner worden van de huid komt daarmee ook mede door de afname van collageen. Collageen afname zorgt daarnaast voor dat spieren en gewrichten minder soepel worden. Zo wordt het lichaam stijver en kun je minder soepel bewegen.Benieuwd wat collageen als supplement voor jou kan betekenen? Werken aan een gezonde, stralende en stevige huid van binnenuit.

Maar ook zul je merken dat je een soepeler lijf krijgt.

Ik heb voor het natief viscollageen van SKIN FOR SKIN gekozen en het vegan collageen alternatief van Orangefit.

SKIN FOR SKIN De bron van Skin for Skin collageen is viscollageen. Viscollageen van wild-gevangen vis is de meest zuivere vorm van collageen, zonder toegevoegde antibiotica, groeihormonen of voedsel dat bestemd is voor de kweek van vis of het fokken van dieren. Dit is dan ook de reden dat ik niet kies voor runderen- of varkenscollageen. Daarbij komt dat het collageen van Skin for Skin natief viscollageen is, dit betekent dat het collageen zonder hitte, chemicaliën of zuren uit de huid van de vis geëxtraheerd wordt, waardoor de structuur van het collageen intact blijft. Daardoor heb je min- der nodig om resultaat te ervaren (vanaf 40 mg). Skin for Skin gebruikt de huid van vis die als reststroom overblijft uit duurzame visserij.

ORANGEFIT Orangefit levert plantaardige producten. Zo ook een alternatief voor collageensupplementen: een supplementbooster. Naast deze booster kun je ook bij mij terecht voor maaltijdshakes en supplementen van Orangefit. Allemaal plantaardig. 🍃 ➰

Liefs Yvonne

Abonneer je op #krachtvanpuur op insta voor meer blogs

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page